19.12.2007 г., 15:48 ч.

гатанка-8 

  Поезия » За деца
1118 0 9

 На небето живеят.

Нощем весело греят.

Има ги и по елхичките,

и на децата в очичките.

Голяма медена пита

помежду им се скита.

Изгрее ли Слънчо,

заспиват всичките.

Кои са те?

(Луната и звездичките!)

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??