8 авг. 2014 г., 20:37  

Гавра на български политици с пострадалите в Мизия 

  Поэзия » Гражданская
336 0 0

Господа политици, всички имаме чест!

Престанете да третирате човека като пес!

Гавра е, че дом за сума малка заменяте,

докато вие самите луксозно се пременяте!

 

 

Това е моят коментар за безхаберието на родните политици към пострадалите в Мизия, дали на пострадалите смешната сума от 325 лв като обещетение на семейство за загубата на домовете им.Само си представете, че вие сте загубили единственото си жилище и ще разберете каква подигравка с човешкото достойнство е това!

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1307640

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??