27 дек. 2013 г., 11:03  

Гавра с паметника на Димитър Благоев 

  Поэзия » Гражданская
402 0 0

Тъжно ми е, че в тази държава

всичко се руши, нищо не се тачи!

С паметника нагло се подиграват,

този народ съвсем се опростачи!

И това по време на празници става,

трябва те да се накажат незабавно!

Никой починал гавра не заслужава,

всички пред смъртта сме равни!

 

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/arestuvaha-lider-ot-dsb-zaradi-premeneniq-kato-dqdo-mraz-pametnik-1193916

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??