28 авг. 2020 г., 14:36

Геният 

  Поэзия » Философская
522 0 1

Той е вездесъщ, свръхнадарен,

с изострени до крайност сетива.

От прозрения велики озарен,

той чува на мъдростта зова.

 

Кой е като гения да вижда

всичко, що в обществото става,

който може бъдещето да предвижда,

който никога не изостава!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??