8 мая 2007 г., 10:47

Гергьовден 

  Поэзия
704 0 2
Гергьовден 


Нагъвах с изумително усърдие

от агнешкото, печено във пещ.

Накрая чак, заключих със прискърбие -
за агнето, Гергьовден е зловещ.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??