11 нояб. 2020 г., 16:31

Гинещ пенсионер 

  Поэзия » Гражданская
199 0 0

"Нещо дай, искам да живея,

получавам пенсия минимална,

боря се поне да оцелея,

избави ме от ориста ми кална."

 

Тъй ни молят тези хора,

които двата края свързват едва,

а мафиоти вместо в затвора

са щастливи и на свобода!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??