2 янв. 2009 г., 11:26

Гладните врабчета 

  Поэзия » Для детей
1194 0 9

Баба Зима вън зашета

и постели сняг дълбок!

Скачат сивите врабчета

да се стоплят - скок-подскок.

 

Кокошинят се, треперят,

нещо с човчици кълват,

но какво ли ще намерят?

Сигурно ги мъчи глад!

 

Миг почакайте, горкички!

Не търсете из снега!

Цяла шепичка трохички

ще ви хвърля ей сега!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??