12 мая 2005 г., 18:24

Гласове 

  Поэзия
766 0 1
Тунел мрачен.
Прозорци затворени.
Един глас нетачен
тихо говори ми.
Гласът на сърцето
казва "умри",
гласът на дедето
крещи "остани".
Единият шепне,
другият вика,
заглъхват и сетне
е ред да избирам.
Зеленикави сенки
замъгляват ума ми;
часовникът стенен
отчита смъртта ми...

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??