24 июн. 2016 г., 10:36  

...Гледайки Луната... 

  Поэзия » Любовная
361 1 6

 

...Гледайки Луната...

 

Ако някоя нощ по случайност не сме заедно,

знай, че пак ще те нося в себе си, мой любими...

Нека гледайки Луната и онази най-ярка звезда

си представим как ще полетим нагоре към тях...

 

и там ще се срещнем двамата, ръце за ръце хванати,

очи в очи потънали и душите ни в една нетърпеливо

ще се слеят и тази тъжна нощ, която ни оплакваше преди

ще ни се усмихне, ще ни прегърне и ще ни пази трепетно...,

 

докато уханието ни омайва безумно секунда в секунда

и приказката ни приспива и за новия ден ни преражда...,

един другиго в обятията и, ще създадем безкрайност...

 

и развълнувани времето ще спрем само с един дъх...

само с една единствена целувка...вечна и истинска...

като любовта ни, която всеки ден расте несломимо...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??