...Гледайки Луната...
Ако някоя нощ по случайност не сме заедно,
знай, че пак ще те нося в себе си, мой любими...
Нека гледайки Луната и онази най-ярка звезда
си представим как ще полетим нагоре към тях...
и там ще се срещнем двамата, ръце за ръце хванати,
очи в очи потънали и душите ни в една нетърпеливо
ще се слеят и тази тъжна нощ, която ни оплакваше преди
ще ни се усмихне, ще ни прегърне и ще ни пази трепетно...,
докато уханието ни омайва безумно секунда в секунда
и приказката ни приспива и за новия ден ни преражда...,
един другиго в обятията и, ще създадем безкрайност...
и развълнувани времето ще спрем само с един дъх...
само с една единствена целувка...вечна и истинска...
като любовта ни, която всеки ден расте несломимо...!
© Лили Вълчева All rights reserved.