ГНЕВНА ОДА
ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ
НА НАРОДА
Плебисцитно дознание
До Народното събрание:
Тук народът не иска:
сенчеста икономика
тайна електроника
мъгляви доктрини
оръжейни машини…
Иска капитулация :
на кастовата сегрегация
спиране на рецесията
забрана на репресията
стопиране на агресията…
Уважете народното дознание
или напуснете Народното събрание!
Настана утрото, дойде часът –
спартанците доктрината ще победят!
Те ще отвоюват свойта свобода –
тук, сега и за вечни времена!
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены