30 мар. 2023 г., 21:21

Гняв 

  Поэзия » Любовная
139 0 0

 

 

От гняв мълча!

Затворила очите от крещене!

Затворих си сърцето и ключа,

го изхвърлих във морето...

 

Душата ми разкъсана мълчи,

зашила и последната си капка гордост

и тихо ще я пусна да лети...

когато си отидеш като смелост.

 

От гняв мълча!

Заших очите си, за да не гледат,

напразното протегната ръка,

която си остана в студеното!

 

И тишина!

Във която свободна рисувам!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??