12 нояб. 2010 г., 21:14

Гоцева работа 

  Поэзия » Юмористическая
795 0 19

Стига гонил е Михаля!

Вместо свят да обикаля,

тука с елементи здрави

Гоце АБВ направи...

Провалил се тоя, оня –

кой отдето го изгонят,

против Бойко като шушне,

хоп – при Гоце ще се мушне.

Октоподи, резесета,

тракторчета цяла чета,

после разни консултанти,

леви, десни симуланти...

На прибежки, на подскоци –

все в проекта, все при Гоце.

Уж са верни елементи –

проверени и корави...

Ала с елементи-менти

здрава къща се не прави!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??