Слънчево зайче
пробяга по стената.
Ти се усмихна.
***
Горски пожари
през юлски горещници –
мощна стихия.
***
Есенно листо
прошумоля и падна –
писмото ти.
***
Ниското слънце
блести по снега отвън.
Празен стол до мен.
© Валентина Драгнева Все права защищены