29 мар. 2011 г., 14:32

Голгота 

  Поэзия
511 0 3

На хълм

кръгъл като череп

- център на света -

откъснах ябълка

и подарих ти

желание

за грях -

доброто и злото

в краткостта им

да познаеш...

Изгубена между 

делници на две очи

душата ми за празници

плаче...

остава в голота

и спомен

като удобна мебел...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??