На хълм
кръгъл като череп
- център на света -
откъснах ябълка
и подарих ти
желание
за грях -
доброто и злото
в краткостта им
да познаеш...
Изгубена между
делници на две очи
душата ми за празници
плаче...
остава в голота
и спомен
като удобна мебел...
© Дима Всички права запазени