Mar 29, 2011, 2:32 PM

Голгота 

  Poetry
539 0 3

На хълм

кръгъл като череп

- център на света -

откъснах ябълка

и подарих ти

желание

за грях -

доброто и злото

в краткостта им

да познаеш...

Изгубена между 

делници на две очи

душата ми за празници

плаче...

остава в голота

и спомен

като удобна мебел...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??