ПОЗДРАВЛЕНИЕ
Кажете, Венелина
и ти, Тиерú,
кой от вас замина във чужбина
и кой в гнездото си стои?
Чучулига песнопойка
хвали вашите сърца:
„Ах, каква прекрасна двойка –
на небето две слънца!”
А Луна с изкусна прежда
вечер везе вашите мечти
и звездичка-рожба с вас нарежда,
любовта ви за да продължи,
докогато Свят светува на Земята,
огън докогато в пазвите гори.
Хайде в името на всичко свято –
да вдигнем, чаши, Венелина, Тиери!
И нека Бог да ви благослови!
© Ангел Веселинов Все права защищены
Да бъде!