19.07.2012 г., 12:01 ч.

Голота 

  Поезия » Любовна
511 0 4

ПОЗДРАВЛЕНИЕ

 

Кажете, Венелина

и ти, Тиерú,

кой от вас замина във чужбина

и кой в гнездото си стои?

 

Чучулига песнопойка

хвали вашите сърца:

„Ах, каква прекрасна двойка –

на небето две слънца!”

 

А Луна с изкусна прежда

вечер везе вашите мечти

и звездичка-рожба с вас нарежда,

любовта ви за да продължи,

 

докогато Свят светува на Земята,

огън докогато в пазвите гори.

Хайде в името на всичко свято –

да вдигнем, чаши, Венелина, Тиери!

 

И нека Бог да ви благослови!

 

 

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??