21 авг. 2013 г., 21:39

Голямата луна 

  Поэзия » Любовная
627 0 0

ГОЛЯМАТА ЛУНА 

 

Голямата луна е също самодива.

В топла пелена тя вечер ни приспива.

И сякаш с венец звездите ни обгръщат.

И спомени текат и спомени се връщат.

 

Голямата луна е нашата магия.

Пътека в любовта и нашата стихия.

Голямата луна е нашата надежда.

С очите на жена тя вечер ни повежда.

 

Голямата луна...

 

 

Валентин Ангелов

© Валентин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??