Мирише на скандал.
Очакван. Спешен.
Ще чупя чаши, ще троша наред.
Ще ти крещя, докато премалея.
Ще те измъчвам като треска в пек.
Ще бъда нагла и проклета, дива.
Такава ме обичаш. Знам.
Но в тоя миг ще бъда само твоя. Ти мой си.
После тихо ще ти се отдам...
© Деница Все права защищены
Най-напред се минава през "чистилището"...
Харесах!