3 апр. 2009 г., 09:14

Горчива истина 

  Поэзия » Другая
561 1 0

Горчива истина

Защо превръща се в лъжа

всяка красива мечта?

Как ставаме това,

от което се страхува всяка душа?

С какво заслужиха това

да разбият техните сърца?

И защо е тъй несправедлива

към невинните таз' коварна съдба?

Вчерашните отговори

за днешните въпроси не важат.

За отнетия блясък

насилниците не скърбят!

Лъжем се, че именно на нас

тайните си ще доверят.

Слушаме ги,

а те и нашите усмивки крадат.

© Аня Хариз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??