3 abr 2009, 9:14

Горчива истина 

  Poesía » Otra
566 1 0

Горчива истина

Защо превръща се в лъжа

всяка красива мечта?

Как ставаме това,

от което се страхува всяка душа?

С какво заслужиха това

да разбият техните сърца?

И защо е тъй несправедлива

към невинните таз' коварна съдба?

Вчерашните отговори

за днешните въпроси не важат.

За отнетия блясък

насилниците не скърбят!

Лъжем се, че именно на нас

тайните си ще доверят.

Слушаме ги,

а те и нашите усмивки крадат.

© Аня Хариз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??