25 мар. 2008 г., 23:03

Горчиво сладко 

  Поэзия
773 0 1

Понякога моментна слабост

ни кара да грешим,

усещаме внезапна радост,

която се превръща после в дим...

В магията на всяка младост

се крие вечната съдба

на невероятна сладост,

предхождаща горчилката...

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??