25.03.2008 г., 23:03 ч.

Горчиво сладко 

  Поезия
767 0 1

Понякога моментна слабост

ни кара да грешим,

усещаме внезапна радост,

която се превръща после в дим...

В магията на всяка младост

се крие вечната съдба

на невероятна сладост,

предхождаща горчилката...

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??