9 окт. 2008 г., 18:49

Гореща длан 

  Поэзия » Любовная
517 0 5

Вземи с шепи обич от сърцето ми,

то е извор на обич и плам,

не пести чувствата ми пламенни,

нищо по-свято не мога да ти дам.

 

Вземи пориви от душата ми

и почувствай трепета им сам,

не гаси огъня в сърцето ми,

погали ме с горещата си длан.

 

Обичай ме с обич искрена,

гали ме нежно, без свян,

освен моята любов пламенна,

какво по-свято мога да ти там?

 

 

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??