Горящо сърце
Когато видиш как приятел те предава,
когато видиш пренебрежение в нечии очи,
когато видиш, че на другиго държи -
от всичко това те боли!
И болката е тежка,
изпиташ ли я веднъж, цял живот те гори...
И усещаш, че не можеш,
усещаш, че светът ти се руши,
усещаш, че губиш блясъка в своите очи...
Разбираш, че всичко е било една лъжа,
на която жертва си станал ти
и тогава не остава да направиш друго,
освен да оставиш сърцето си да гори...
© Анастасия Петрова Все права защищены