10.01.2008 г., 17:30 ч.

Горящо сърце 

  Поезия » Друга
1125 0 1

                  Горящо сърце

Когато видиш как приятел те предава,

когато видиш пренебрежение в нечии очи,

когато видиш, че на другиго държи -

от всичко това те боли!

 

И болката е тежка,

изпиташ ли я веднъж, цял живот те гори...

 

И усещаш, че не можеш,

усещаш, че светът ти се руши,

усещаш, че губиш блясъка в своите очи...

 

Разбираш, че всичко е било една лъжа,

на която жертва си станал ти

и тогава не остава да направиш друго,

освен да оставиш сърцето си да гори...

© Анастасия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??