1 мая 2013 г., 10:30

Господа политици... 

  Поэзия » Гражданская
470 0 0

Тик-так, тик-так ... Часовникът трака!

Минутите тичат! Животът не чака!

Не можем във бурканче да го съберем

и когато сме готови, да го изядем!

Заради празните ви думи колко време отлетя?

Родихме и отгледахме деца,

но и техният живот изтича,

без надежди за стигнат целта!

За откраднатото, пропиляно време

животът ще ви съди!

Там не минават адвокатски номера!

Чакат ви тежки присъди!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??