7 авг. 2008 г., 20:01

Господи... 

  Поэзия » Белые стихи
512 0 2

 

Господи, грешна съм,

помилвай ме!

С мъдрост дари ме

и напътствай ме!

Много сълзи аз пролях

за грешки ежедневни,

падах, ставах и вървях

с рани тежки и големи...

Сега стоя пред Теб, Иисусе,

такава, каквато съм,

падам на колене и моля се

да премине всичко като сън...

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??