Господи благодаря,
че изпълваш с
мир и хармония моята душа.
Че ми даваш ти криле,
да летя до непознати
места и светове.
И показваш ми чудни страни
и живота ми напълно
с теб се промени.
И напътстваш ме в правилните неща,
като ме водиш
с твоята безмерна доброта.
Господи благодаря,
че мога да служа на други сърца.
Твоята любов да открият те
и да живеят с пълно сърце.
Господи благодаря,
че мога за тебе да разкажа на света.
Че съществуваш ти,
че променяш съдби
и спасяваш души.
© Vlubena Vgivota Все права защищены