Много си важен, "човече",
щом имаш черна кола -
съответно и черни очила.
Джобът ти навярно е пълен с пари,
а душата ти - със куп лъжи.
Наивни деца примамваш
да купуват от теб сега
опиати, рушащи сърцата,
и замъгляващи бъдните дни.
И боклука си от колата изхвърляш,
замърсяваш наш'та земя
- кой след тебе ще чисти,
щом е толкова мръсна твойта душа?
До кога ще търпим, ми кажете,
господина с черната кола,
за който боклук са нашите деца?
© Анка Александрова Все права защищены
Подходящо е за рап парче.
Поздрав!