2 дек. 2011 г., 12:52

Гост 

  Поэзия » Любовная
757 0 6

Влезе като хала -

нечакан, непоканен,

нахален и нагъл

в съня ми.

Преобърна, изпочупи,

целуна ме, приласка ме

и горд като победител

си тръгна.

Зае нечие място,

целуна вместо друг.

Само едно не разбрах -

ти нарочно ли дойде,

или аз те поканих

в тайния здрач на съня,

без да ни види

някой...

© Айше Рубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??