Dec 2, 2011, 12:52 PM

Гост 

  Poetry » Love
824 0 6

Влезе като хала -

нечакан, непоканен,

нахален и нагъл

в съня ми.

Преобърна, изпочупи,

целуна ме, приласка ме

и горд като победител

си тръгна.

Зае нечие място,

целуна вместо друг.

Само едно не разбрах -

ти нарочно ли дойде,

или аз те поканих

в тайния здрач на съня,

без да ни види

някой...

© Айше Рубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??