28 авг. 2008 г., 11:49

Гостуване 

  Поэзия » Философская
398 0 3
Гостуване


Разстояния, кажи, в живота ни какво са...?

Сърца се жадуват... срещите ни за какво са...?

Пътища ни отвеждат... пътища ни сбират,

душите знаят... душите разбират...


Където и да сме... разпилени по света,

туптят в надежда и бият български сърца,

топлината пак... душата българска повежда,

с прегръдка при близки с обич довежда...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??