26 апр. 2018 г., 19:19

Готов да умре за нея 

  Поэзия » Любовная
809 0 1

Готов да умре за нея

 

За хората, които имат си любима,
и кои обичат я като за трима,
тя за вас е всичко на Земята,
и без нея празна е душата,
всеки ден е черен и развален,
мислите, че животът е провален,
и аз разбирам ви, о, скъпи хора,
знам какво е да нямате опора,
да е празно и разкъсано сърцето,
години да няма усмивка на лицето...

Тя ще дойде, ти изчакай,
всичко ще се нареди – почакай,
имай вяра в себе си, търпение,
приемай всичко с чест и уважение.
Тя ще дойде, когато той настъпи –
моментът, ще създава спомените скъпи...

 

И кажи си:

 

БЕЗ ТОВА МОМИЧЕ АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ,
ОБИЧАМ Я И ГОТОВ СЪМ ДА УМРА ЗА НЕЯ!

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??