28 дек. 2011 г., 00:01

Говори... 

  Поэзия » Любовная
541 0 1

Защо мълчиш?

Тишината ме убива!

За нас надежда още има -

       ГОВОРИ!

Усещаш ли, че нищо

няма да се върне?

Долавяш ли в гласа ми топлина?

Бездънна ли е пропастта,

която ни разделя?

Забравя ли се някога лъжа?

А ти не се ли промени,

защото ме обичаш?!

Не те ли води болката при мен?

Във спомените не намираш ли

           Утеха,

та днес си толкова студен?

Защо мълчиш?

Тишината ме убива!

За нас надежда още има -

       ГОВОРИ...

© Ивелина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??