6 июн. 2006 г., 20:53

говори ми 

  Поэзия
1048 0 5
Никога не ме докосвай,
само нежно говори
със страст
в тишината.
Не спирай,
никога не спирай
да броиш звездите,
дето са над нас.
И само искай,
искай да ме имаш
цялата,
със жар ме искай.
Моли ме, не,
не ме докосвай,
само говори,
недей да спираш.
А аз ще бъда близо,
ще те гледам,
ти само ще ме искаш.

© Жени Данева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??