7 апр. 2008 г., 11:28

Говори ми за любов 

  Поэзия
710 1 3
Говори ми за любов,
може и нечия друга.
Говори ми за страст
с думи нежни, отмалели.
Говори ми,
дори да те няма,
аз те чувам
в повея на вятъра,
в шепота на тревата,
в песента на славея...
Разкажи ми
за нощите,
бели от пълнолуние,
за сънищата на слънцето,
мокри от лунните сълзи,
за напевите на звездите,
омагьосващи черното на тъмата
и за края на приказките,
идващи със зората.
Говори ми.

© Гери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??