15 окт. 2009 г., 17:54

Говори ми за любов 

  Поэзия » Любовная
1828 0 2

Говори ми за любов.

Говори и ме обичай.

Говори, говори.

 

Спомни си как вървяхме ний

из ширналите се жита.

Спомни си как се любихме в дъжда.

И колко бяхме щастливи.

 

Сега си с друга, знам.

Сега не си до мене.

Сега съм сама.

 

Спомни си нежните слова

и танца влюбен на нощта.

Спомни изгрялата след дъжд дъга.

И колко бяхме щастливи.

 

И нищо не остана в нас,

и няма спомен, няма страст,

и вятърът следите заличи.

Пустеят самотни житата.

 

Говори ми за любов

и ме обичай ти.

Говори за нежността

на миналите дни.

 

Спомни си как вървяхме ний

из ширналите се жита.

Спомни си как се любихме в дъжда.

И колко бяхме щастливи.

 

И нищо не остава в нас,

и няма спомен, няма страст,

и вятърът следите заличи.

Пустеят самотни житата.

 

Говори ми за любов

и ме обичай ти.

Говори за нежността

на миналите дни.

 

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аз не знам как точно се строи текст за песен и съответно дали това произведение подхожда за нещо такова,но...важното е,че ми харесва общата идея!
  • добре дошла! текст за песен?
Предложения
: ??:??