23 июн. 2022 г., 12:30

Грация 

  Поэзия
198 0 0

Уж са просто само стъпки,

първа в ляво, после в дясно,

искам да танцувам с теб

пламенно и страстно.

 

Да усетя пожара,

създаван от изящните движения,
да се потопя
във водопада от красота и увлечение.

 

Да усетя как сцената се клати

под натиска на токчетата ти изящни,

признавам си,

обгръщат ме горещи страсти.

 

В ритъм сърцето ми започва да бушува,

краката ми на сцената се плъзгат,

чудя се дали пък не сънувам.

 

Започвам да усещам как се вихря като хала,

дръж се здраво ти за мен,

песента е наша само.

 

Остави ги всички погледи встрани,

единствени на дансинга сме

танцувайки, сбъдваме нашите мечти.

 

Кръвта започва да кипи,

а телата ни поклащат се в синхрон,

сливаме се в цветовете на мелодията

като хамелеон.

 

Признавам,

трудно ми е да остана съсредоточен,

когато грацията ти ме грабва

и минава като стихия тя през мен!

© Радослав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??