7 июн. 2009 г., 18:06

Град 

  Поэзия » Другая
587 0 9

Ще спрем за малко в някой град.
Забързан в някакви проблеми.
Затворен в своя микросвят.
Повтарящ вечно: "Няма време".

В хотел ще влезем сив и стар
и зад стените му ще скрием
изгарящия ни пожар
и весели ще се напием.

На сутринта ще си платим
и тихичко ще си отидем.
На някой мост ще постоим
и никой няма да ни види.

И някъде ще има град.
Забързан в някакви проблеми.
Затворен в своя микросвят.
Забравил ни - и теб, и мене.

© Ивайло Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??