12 янв. 2011 г., 23:24

Градът на липите 

  Поэзия » Пейзажная
964 0 2

 

                          Градът на липите

 

                Когато юни сипе от небето жар

                и залезът е дълъг с портокалов цвят,       

                градът  превръща се в олтар,

                а  липите  го даряват с аромат.

 

 

 

                 Те сякаш луди-полудели,

                 тръскат нежно буйни клони 

                 и  от  цветовете им като дантели

                 злат прашец се рони, рони.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??