Боксувай
в мръсотията,
която ти дава ежедневието!
И пътувай
от време на време,
с мислите си...
Спирай само там,
на гара емоция.
И живей, между редовете!
Инвестирай в грайфери,
за да боксуваш по малко,
че животът е там...
В движението...
WaliВиолета Томова/