14 jun 2009, 23:39

Грайфери 

  Poesía
552 0 3

Боксувай

                           в мръсотията,

която ти дава ежедневието!

                                                   И пътувай

от време на време,

                                               с мислите си...

Спирай само там,

                                            на гара емоция.

                                    И живей, между редовете!

 

Инвестирай в грайфери,

                                  за да боксуваш по малко,

че животът е там...

                                               В движението...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??