Ще ме забравиш ли преди да се намерим?
В началото сме били близко.
Сега е трудно да вървим един към друг.
И времето със разстоянията ни разделя.
...Разговори...разговори...
Неусетно сме потънали във тях.
Станали сме част от себе си
преди да се измерим.
И любовта е границата между нас!
© Младен Мисана Все права защищены
Бъдете благословени!