6 февр. 2010 г., 19:27

Греховни желания 

  Поэзия
663 0 5

Целуни ù плътта - тя жадува
твойте усни по своето тяло,

защото се чувства щастлива,
когато те има изцяло.

 

Нищо, че после е жалка
във очите, които я гледат
и я обстрелват със злоба,
а зад гърба ù ехидно се смеят.

 

Не е лесно, знаеш ли, не е -
цял живот да раздаваш присъди,
само защото не смееш
и ти да признаеш греха си.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??