20 янв. 2007 г., 15:21

Грешка! 

  Поэзия
1164 0 5
Голяма грешка бе за мене ти,
наивна бях и изгубих всички мечти.
Исках да ти бъда и приятел,
ала накрая аз оказах се предател.

Виновна бях,че те обичах лудо,
и желаех да направя с тебе чудо.
Но подигра се ти с мен накрая,
къде ли бях сгрешила даже аз незная.

Такъв е краят на наивниците като мене,
в един момент се оказваш вече непотребен.
Нищо че била си толкоз вярна,
неблагодарността е винаги коварна.

Това е живота,но знай,
че всичко някога се връща,
кой,каквото е раздавал,
с такова винаги му се отвръща! 

© Дидка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??