31 июл. 2008 г., 08:49

Грешница 

  Поэзия » Другая
616 0 11

Донесох камъните отдалече,

избирах ги с остри върхове...

Голяма купчината стана вече,

ожулих длани, лакти, колене.

Ето, взимай ги един след друг,

мери се много точно в целта.

Не над очите ми, а точно тук.

Тук, където поражда се греха...

 

 

30.07.2008г

(цикъл "Черно перо")

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??