3 февр. 2012 г., 18:28

Грешница 

  Поэзия » Любовная
1013 0 2

                             ГРЕШНИЦА

 

Един живот на този свят живея,

но какво от него аз разбрах?

За приключения, авантюри

аз копнеех,

но разбрах,

че не съм жена за това родена.

 

А исках, много исках

истински да любя аз.

Да страдам,

да обичам,

да копнея,

но уви не съм родена за любов!

 

Не съм сгрешила,

но пак съм грешница на този свят!

Не съм обичала,

но пак обичам,

не страдала съм от любов!

Но страдам пак!

 

Каквото и да пиша

всичко е любов!

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??